Despre noi

Prezentare Cabinet

Ozonoterapia este o metodă revoluționară de tratament nemedicamentos, bazată pe injectarea sau insuflarea în organism a unui amestec de Oxigen-Ozon, în concentrații variabile, pentru o paletă foarte largă de afecțiuni.

Prin metodele sale, ozonoterapia modernă permite obținerea unor rezultate terapeutice de neașteptat, datorate acțiunii sale directe în cursul aplicațiilor locale, de tip dezinfectant, revitalizant și trofic, datorită acțiunii antialgice și miorelaxante. De asemenea, are un efect puternic antibacterian și virustatic de tip sistemic și, totodată, prin reducerea consumului de medicamente alopate și consecutiv a reacțiilor secundare provocate de acestea.

Ozonoterapia se practică în siguranță în cabinetele medicilor înscriși în Societatea Științifică Română de Oxigen-Ozonoterapie care dețin aparatură certificată de Ministerul Sănătății și Uniunea Europeană. De curând, pacienții pot beneficia de această metodă modernă de tratament și în Iași în cadrul clinicii Ozon Life.

În clinica noastră vă așteaptă medici competenți pregătiți în cadrul cursurilor postuniversitare de Educație Medicală Continuă și certificați SROOT (Societatea Științifică Română de Oxigeno-Ozonoterapie), cu avizul Ministerului Cercetării și Educației și al Colegiului Medicilor din România în colaborare cu membrii SIOOT (Societatea Științifică Italiană de Oxigeno-Ozonoterapie).

Nivelul de profesionalism ne este legitimat de către certificările și atestatele obținute ce confirmă interesul continuu în a vă oferi întotdeauna ultimele informații și tratamente ce vă fac viața mai ușoară.

6 servicii oferite

Planuri corecte de tratament pentru afecțiuni din diverse domenii: neurologie, ortopedie, diabet, kinetoterapie, stomatologie și ozonoterapie.

Medici cu experiență

La clinica Ozon Life veți găsi numai medici profesioniști, cu o vastă experiență în domeniu.

Efecte rapide

Toate tratamentele au efecte benefice și foarte rapide, încă de la prima ședință.

Testimoniale

1329

Pacienți fericiți

6

Servicii oferite

7

Echipa noastră

1129

Consultații oferite 

Echipa Ozon Life

Medic primar Ortopedie – Traumatologie

Medic primar Neurologie

Medic primar Neurologie

Balneofiziokinetoterapeut